Hesabım
    Gelecek Program: Uzun Boylu Esmer Adam

    Woody Allen'ın Anthony Hopkins ve Antonio Banderas buluşturduğu film gelecek cuma sinemalarda...

    Yönetmenliğini Woody Allen'ın yaptığı, iki evli çiftin hikayesini anlatan Uzun Boylu Esmer Adam (You Will Meet a Tall Dark Stranger) 15 Mart'ta vizyona girecek. Filmde başrolleri Anthony Hopkins, Naomi Watts, Josh Brolin ve Antonio Banderas paylaşıyor.

    Birbirinden ünlü ve yetenekli oyuncuları bir araya getiren film ile ilgili olarak yönetmen Woody Allen, ''Hiçbirine prova yapma imkanı tanımadım. Bir çoğu bana karakterleri ve senaryo hakkında soru sormadı. Çekime geldiler ve en fazla bir ya da iki denemeden sonra çekimi tamamladık.'' diyor.

    Allen daha öncesinde tanışmadığı oyuncu Naomi Watts için ''O sabah sete geldi ve bana günaydın dedi. Üçüncü viteste kalkan bir araba gibi iki ve birinci vitesi hiçe saydı. Hayatımda böyle bir şey görmemiştim. Ağzını açıp konuşmaya başladığı andan itibaren bütün yeteneği ile karşımızdaydı.'' ifadesini kullanıyor.

    Macbeth'ten bir cümle ile başlayan ve biten film için ''Bir aptalın anlattığı bir masal bu; sırf gürültü, patırtı; bir anlama geldiği de yok.'' sözlerini kullanan Allen'ın açıklamasının devamı ise şöyle: ''Bundan çok yıllar sonra belki güneş artık ısıtmadığında, dünya diye bir gezegen olmadığında, hatta tüm evren son bulduğunda bir tek hapla sonsuza dek yaşamayı başardığımızda hiç birşeyin sonsuz olmadığını anlayacağımızda.... Tüm bunlar sırf gürültü, patırtı bir anlama geldiğide yok diyeceğiz... Kimbilir...''

    Uzun Boylu Esmer Adam

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top