Hesabım
    Metin Serezli'yi Kaybettik

    Tiyatro ve sinema oyuncusu, Pazar sabahı vefat etti.

    Efsanevi tiyatro ve sinema oyuncusu Metin Serezli, uzun zaman boyunca akciğer kanseri için tedavi gördükten sonra 10 Mart 2013 günü sabah 07:00 civarında hayatını kaybetti.

    Metin Serezli'nin eşi Nevra Serezli, yaklaşık iki buçuk yıldır sanatçının akciğer kanseri tedavisi gördüğünü, vefat ettiği zamanda kendisi ile beraber oğlunun yanında olduğunu belirtti.

    Metin Serezli hakkında diğer sanatçılar tarafından bazı sözler:

    Gencay Gürün: Çok çok üzgünüm. Yeri asla doldurulamayacak. Çok büyük bir oyuncuydu.

    Orhan Alkaya: Örnek alınması gereken, duruşu sağlam bir insandı. Onunla ilgili kötü bir anım bile yok. Çok iyi bir insandı.

    Zeki Alasya: Büyük bir kayıp. Metin ağabey çok şey öğrendiğim, çok önemli bir oyuncuydu. Kabul etmekte zorlanıyorum. Allah sabır versin herkese. Sadece tiyatroya değil sinema ve dublaj sanatına da çok büyük katkıları var. Hayatı boyunca asla sıradanlaşmamış bir oyuncu. Onu çok arayacağız.

    Gülriz Sururi: Dormen tiyatrosunda ilk partnerimdi Metin. Karşılıklı başrol oynamıştık. Çok iyi bir çalışma arkadaşıydı. Hayatımdaki yeri hiçbir zaman doldurulamayack. Kendi kendini yetiştirdi. Futbolcu çocuktan büyük bir tiyatrocu çıkarmayı bildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top