Hesabım
    Star Trek'ten Yeni Teaser Video

    Maceranın son filmi 'Bilinmeze Doğru Star Trek'ten son görüntüler yayınlandı...

    Yılın en çok beklenen filmerinden olan 'Bilinmeze Doğru Star Trek (Star Trek Into Darkness)'in vizyon tarihi yaklaşırken yayınlanan teaser videolara bir yenisi eklendi. J.J. Abrams'ın yönettiği filmde Chris Pine ve Zachary Quinto başrolleri paylaşıyor. Filmin kadın yıldızı ise Zoe Saldana.

    Macera Atılgan Gemisi'nin dünyaya geri çağırılması ile başlıyor. Çok güçlü bir terör örgütünün donanmalarını yerle bir ettiğini görünce kahramanlarımız hayatta kalmak ile ölüme teslim olmak arasında mekik dokuyacaklar. Bitirmesi gereken şahsi bir kavgası olan Kaptan Kirk ise tek kişilik kitle imha silahını bulmak için aramaya koyulacak. Filmin senaryosunda ise Roberto Orci, Alex Kurtzman ve Damon Lindelof'ın imzasını görüyoruz.

    Bilimkurgu severlerin merakla beklediği filmin geçtiğimiz günlerde Paris'te ilk 30 dakikasının paylaşıldığı özel bir gösterim yapıldı. Kirk ve Bones'un ilkel bir medeniyet tarafından kovalandığı heyecan verici sahne ile başlayan filmde Noel Clarke ve Peter Weller'ın ise donanmaya yeni katılanlar arasında olduğu görüldü.

    'Bilinmeze Doğru Star Trek'in Türkiye'deki vizyon tarihi 7 Haziran 2013.

    Bilinmeze Doğru Star Trek Orijinal Fragman (2)

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top