Hesabım
    Karlar Kraliçesi'nin Dublajlı Fragmanı İlk Kez Beyazperde'de

    Andersen'in ünlü masalının animasyon uyarlaması yakında vizyona girecek...

    Tüm dünyada klasik olmuş çocuk masallarından biri olan Danimarkalı yazar Hans Christian Andersen'in yazdığı Karlar Kraliçesi (Sneshnaya Koroleva)(The Snow Queen) animasyona uyarlandı. Rusya yapımı olan film, 3D olarak vizyona girecek ve çocukları büyüleyecek. Filmin Türkçe dublajlı versiyonu ise ilk kez Beyazperde'de yayınlanıyor.

    “Karlar Kraliçesi” filminin yönetmeni ve senaryo yazarı olan Maxim Sveshnikov ilk animasyon çalışmasını “Alyosha Popovich & Tugarin Zmey” ile gerçekleştirdi. Yönetmen Sveshnikov aynı zamanda “Dobrynya & The Dragon”, “Ilya & The Robber”, “Sapsan”, “The Last Fairytale Hero”, “Kisses of Fallen Angels”, “Star Dogs 3D” ve “The Magic Goblet of Rorim Bo” gibi çok sayıda uzun metrajlı çalışma ve animasyon filminin senaryosuna başarıyla imza attı. Filmin senaryosunda ve yönetmenliğinde imzası olan bir diğer isim ise Vlad Barbe.

    Yeni bir dünya yaratmaya niyetlenen Karlar Kraliçesi, yarattığı dünyada duyguların yerini tekdüzeliğin almasını; insanların ruhlarının kutuptan esen dondurucu rüzgarlarla donmasını sağlayacaktır. Bu niyetle tüm yeryüzünü buzlarla kaplar ve sanat adına var olan herşeyi yok etmeye girişir. Fakat sihirli aynadan isteğine ulaşması için tek engelin cam ustası Vegard olduğunu öğrenir. Birgün Vegard Usta’yı ve karısı Una’yı kutup rüzgarları buza çevirir. Geride oğulları bebek Kai ile kızları Gerda kalmıştır. Zaman geçer ve Karlar Kraliçesi, Kai'nin Vegard'ın selefi olduğunu farkeder. Kai saraya götürülür. BUnun üzerine Gerda onu kurtarmak için yola çıkar. Bu yolculukta yeni dostluklar edinecek ve insanların yüreklerini yeniden ısıtmayı başaracaktır. 

    Karlar Kraliçesi 5 Nisan 2013'te vizyona girecek.

    Karlar Kraliçesi Dublajlı Fragman

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top