Hesabım
    Sony Başkanı Hollywood'da Eşcinsel Karakterler Hakkında Konuştu

    ABD'de eşcinsel evliliği yasaklayan Teklif 8'in Salı günü yüksek mahkeme tarafından oylanması üzerine Sony başkanı'ndan Hollywood üzerine sözler.

    ABD yüksek mahkemesi Salı günü eşcinsel evliliğin yasallaştırılması üzerine oy verecekken, Sony başkanı Amy Pascal'ın 21 Mart'ta Los Angeles Gay ve Lezbiyen Merkezine verdiği konuşma, Huffington Post tarafından yayınlandı. Pascal, özellikle Hollywood'un eşcinsel karakterlere olan yaklaşımı, ve yapılması gereken değişiklikler üzerine konuştu.

    'Gay olan çocuklar ve gay olmayan çocuklar hakkında konuşuyorum. Bir grubun tasdiklenmesi, diğer grubun ise eğitilmesi lazım. Eğer dürüst olmam gerekirse, bu meselelerin hiç biri Hollywood için ön planda değil. ParaNorman isimli animasyon filminde eşcinsel bir karakterin kullanılması iyi bir fikirdi, özellikle bu karakterin eşcinselliğinin filmin konusuna bulaşmadığı için. Gayler için Hollywood çok şey yaptı ama Google'a girip ''Hollywood'' ve ''gay'' araması yapın, gidecek çok yolumuz olduğunu görürsünüz.'

    Hollywood'un çoğunluğu eçcinsel evliliği savunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top