Hesabım
    İnternet Yazarlarının Tercihi

    Bunlar da online ödüller

    Online Film Critics Society (Online Film Eleştirmenleri Derneği) geleneksel hale getirdiği film ödüllerini sekizinci kez dağıttı. İnternet eleştirmenlerine göre yılın En İyi Filmi, beş ödülle birden Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

    Eternal Sunshine, Michel Gondry'e En İyi Yönetmen, Kate Winslet'e En İyi Kadın Oyuncu ve Charlie Kufman'a En İyi Orijinal Senaryo ödüllerini kazandırırken En iyi Kurgu olmayı da hak etti. Yılın En İyi Erkek Oyuncusu ise Sideways'deki başarılı performansıyla Paul Giamatti seçilirken, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu aynı filmle Thomas Haden Church ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu da, The Aviator'daki performansıyla Cate Blanchett oldu.

    İki yılını doldurmuş bir film olmasına rağmen özellikle Amerika'da 2004'te vizyona giren ve gişede büyük bir başarı yakalayan Kahraman hem En İyi Yabancı Film seçildi hem de En İyi Görüntü Yönetmeni ödülüne uzandı. Geçtiğimiz yılın en olaylı filmi Fahrenheit 9/11, En İyi Belgesel ve İnanılmaz Aile, En İyi Çizgi Film ödüllerine layık görüldü.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top