Hesabım
    ABD Gişesinde Retro Haftası

    1982 yapımı korku klasiği Evil Dead'in yeniden çekimi ve Jurassic Park 3D, ABD'de vizyona giren tek filmler.

    Görünüşe göre bu haftasonu ABD gişesi biraz nostaljik geçecek. Korku klasiği Şeytanın Ölüsü (The Evil Dead)'nün yeniden çekimi olan Kötü Ruh (Evil Dead) ve Steven Spielberg'in özel efekt dünyasında bir kilometre taşı olan Jurassic Park (Jurassic Park)'ın 3 boyutlu olarak sinemalara geri dönmesi, ABD gişesinin tek yeniliği olacak.

    Gişe analistlerine göre Evil Dead'in haftasonu boyunca yaklaşık 22 milyon kazanması bekleniyor. Bu tahminler, filmin yapımcıları olan Tristar ve Ghost House firmaları için iyi bir haber olacak, çünkü filmin bütçesi 17 milyon dolara çıkmıştı. Bu bütçe, Hollywood standartlarına göre çok yüksek değil belki, ama orjinal Evil Dead'in bütçesinin 370.000 dolar olduğunu akıla getirirsek, bir yeniden çevrim için hiç fena değil denebilir. Ayrıca film, katıldığı South by Southwest film festivalinde korku hayranları tarafından çok iyi eleştiriler de almıştı.

    Diğer yandan dinozor çağını 1990'lara taşıyan Jurassic Park 3D (Jurassic Park)'nin de gişede başarılı olması bekleniyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top