Hesabım
    Maskeli Süvari (Lone Ranger)'den Karakter Afişleri

    Johnny Depp'in son filminin Türkçe karakter afişleri yayınlandı...

    Yönetmenliğini, HalkaKarayip Korsanları2nın ilk üç filmi ve Rango'dan tanıdığımız Gore Verbinski'nin üstlendiği Maskeli Süvari (The Lone Ranger),'den Türkçe karakter afişleri yayınlandı. Afişler de filmin başrollerinde izleyeceğimiz Johnny Depp ve Armie Hammer'ı görüyoruz. Filmde ayrıca Helena Bonham Carter,William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale ve Ruth Wilson da yer alıyor. Film 5 Temmuz 2013'te vizyona girecek.

    Depp'in canlandırdığı Tonto karakteri kabilesinden sürülmüş gezgindir ve köyünün yerler bir olmasına sebep olan iki adamın peşinde at sürmektedir. Ta ki kaderi Maskeli Süvari’ye dönüşecek olan yaralı genç avukat John Reid ile kesişene kadar...

    Hammer'ı ise John Reid rolünde izleyeceğiz. Texas Coby’den Doğu Yakası Sertifikası almak için avukatlık yapmaya hazır şekilde trene binen cesur ve idealist John Reid, hakların silah sesleriyle dağıtıldığı hudut bölgesinin vahşi kurallarına karşı çıkmaktadır. Reid’in bilmediği şey ise Komançi savaşçısı Tonto’nun karşısına çıkması, onu esrarengiz bir savaşçı olan Maskeli Süvari’ye dönüştürecek olaylar zinciriyle karşılaşmasına yol açacak olmasıdır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top