Hesabım
    Wesker Kıyameti Atlattı

    Ölümcül Deney'den süper dedikodular

    ">Resident Evil adlı popüler video oyununun ilk uyarlaması 2002'de beyazperdedeydi ve tek kelimeyle oyunun hayranları büyülenmişti. Film bu kadar beğenilince ikincisi gecikmedi ve Ölümcül Deney: Kıyamet geçtiğimiz yıl sinema tarihindeki yerini aldı.İlk filmi bastıran açılış hasılatıyla üçlemeyi garantilediğini duyurduğumuz serinin yeni filmi Resident Evil: Afterlife adıyla karşımıza çıkacak ama hangi yeni karakterler beyazperdede boy gösterecek? Albert Wesker'le başlasak?

    Moviesonline'ın bildirdiğine göre senaryosu hala saklanan yeni filmde karşımıza çıkması garantilenen en yeni karakter Wesker. Üçüncü filmin muhtemelen ikincisinin kaldığı yerden devam edeceğini biliyorduk ve nitekim öyle olmasına karar verilmiş. Oyunun hayranlarının yakından tanıdığı kötü adamımız Wesker, Afterlife'da Umbrella'ın çok güçlü bir bio-organik silahının, Alice, hala varolduğunu ve kıyamet şehri Raccoon'dan kurtulmayı başarmış bir grup tarafından laboratuardan kaçırıldığını öğreniyor.

    Wesker, Alice'in, Umbrella her ikisinin de peşinde. Bu haber şimdilik doğrulanmadı ve tamamen dedikodu boyutunda ancak tüm Ölümcül Deney hayranları, ekrandaki Wesker'i hayal etmeye başladılar bile. Cool görüntüsünü beyazperdede de koruyacağı muhakkak olan Wesker'in filmde süper güçlerinin olup olmayacağını henüz bilmiyoruz ama Afterlife'le ilgili tüm gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top