Hesabım
    Gişenin Galibi ''Selam'' Filmi

    Yılın 17. haftasına ait gişe rakamları açıklandı...

    Yılın 17. haftasına ait gişe rakamlarına göre bu haftada en çok izlenen film Selam oldu. Selam vizyonda 5. haftasında. Haftasnın ikincisi ise Tom Cruise'un başolünde olduğu iddialı bilim kurgu filmi Oblivion. Geçen hafta dördüncü sırada yer alan yerli yapım korku filmi el-CİN üçüncülüğe yükseldi. Vizyonda dördüncü haftasında olan animasyon Crood'lar (The Croods) listenin devamında yer buldu. Crood'ları, korku film parodisi serisinin son bölümü olan Korkunç Bir Film 5 (Scary Movie 5) takip etti.

    Yeniden çevrim korku filmi Kötü Ruh (Evil Dead) haftanın altıncı en çok izlenen filmi oldu. Deniz altı animasyonları Cesur Balık 2 (The Reef 2: High Tide) ve Kayıp Balık Nemo 3D (Finding Nemo) listede birbirini izledi. Bruce Willis'in başrolünde olduğu aksiyon G.I. Joe: Misilleme [3D] (G.I. Joe: Retaliation) geçen haftadaki yeri korudu ve dokuzuncu sırada kalmaya devam etti. İlk onun son filmi ise Texas Katliamı (Texas Chainsaw 3D)exas Katliamı (Texas Chainsaw 3D) oldu.

    Bu haftaki Box Office listesinde, vizyonun yeni filmlerinden hiçbiri yer almadı. Bu hafta vizyona 9 yeni film girmişti. Dokuz filmden, İntikam Benim (Dead Man Down), Acı Reçete (Side Effects) ve Stoker ilk onun devamında aynı sırayla yer aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top