Hesabım
    Hangover 3 Filminden Yeni Red-Band Fragman Yayınlandı!

    Felekten Bir Gece serisinin son filmi için geri sayım sürerken, Warner Bros'tan taze bir video daha yayınlandı!

    Ülkemizde 31 Mayıs'ta vizyona girmek için gün sayan ve yurt dışındaki sınırlı gösterimlerinde şimdiye kadar olumlu eleştiriler alan serinin son filmi Hangover 3: Felekten Bir Gece'den "A Look Back" adlı son bir fragman daha geçtiğimiz günlerde paylaşıldı. Yaş sınırlaması olan ve "Red-Band" ibaresiyle paylaşılan videoda kurt sürüsünün önceki iki filmde başlarından geçenler hızlı bir özet şeklinde yeniden hatırlatılıyor. 3. filmin görüntüleri ise Alan'ın babasının cenaze töreniyle açılıyor ve ıssız arazide mafyaya rehin düşmeye kadar uzanıyor!

    Bu filmin de yönetmenliğini Todd Phillips üstlenirken kadroda Bradley CooperEd HelmsZach GalifianakisJustin Bartha ve Ken Jeong'e ilaveten Heather Graham, John GoodmanMelissa McCarthy ve Mike Tyson gibi isimler de var. Bu son filmin en önemli özelliği ise bu sefer, herhangi bir düğün, bekarlığa veda partisi olmamasına ve tam aksi cenaze merasimi ile açılış yapmasına rağmen kurt sürüsü yine başlarını belaya sokmayı başarıyor.

    Bol kahkaha vaadinden hiçbir şey kaybetmeyen Hangover 3, gelecek hafta Warner Bros. Türkiye dağıtımcılığı ile sinemalarda.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top