Hesabım
    Çılgın Aile "We're The Millers" Geliyor! [VİDEO]

    Sonbahar vizyonunun merakla beklenen komedi filminden ilk fragman bugün yayınlandı!

    Jason Sudeikis ve Jennifer Aniston'ın başrolleri paylaştığı bu yazın merak uyandıran komedi filmlerinden olan We're the Millers'dan ilk fragman ve uluslararası poster de nihayet paylaşıldı. Şimdiye kadar konusu haricinde ser verip, sır vermeyen film, Amerika'dan Meksika'ya Marijuana kaçırmak için 4 kişilik bir aile numarası yapan Miller'ların bol kahkahalı yol öyküsünü anlatıyor. Uyuşturucu dağıtıcısı David, striptizci Rose, evden kaçmış Casey (Emma Roberts) ve henüz bakir bir genç olan Kenny (Will Poulter), sınırda yakayı ele vermemek için tüm anormalliklere ve yoldaki sıra dışı maceralarına rağmen "normal" bir aile gibi davranmaya çalışırlar. Fakat beraberlerinde taşıdıkları uyuşturcunun miktarı ve sahibi başlarına daha da büyük belalar açacaktır!

    Filmin "Green Band" ibaresiyle yayınlanan, yani genel izleyici kitlesine uygun fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz:

    "Red Band" ibareli, yaş sınırlaması isteyen ve esktra iki sahneye sahip ikinci fragman ise filmin fragmanları bölümünde..

    ABD'de Ağustos ayında ülkemizde ise 6 Eylül 2013'te vizyona girecek görünen film, özellikle Jennifer Aniston'ın canlandırdığı striptizci Rose karakteri ile konuşulacağa benziyor. Zira Aniston'ın cesur sahneleri ilk fragmanda dahi göze çarparken, seks göndermeli bol espriler de filmin komedi vaadini artırıyor. Kadrosunda ayrıca Ed HelmsKathryn HahnNick Offerman ve Tomer Sisley gibi isimler barındıran filmin yönetmenliğini ise ismi fazla duyulmamış bir sinemacı olan Rawson Marshall Thurber üstleniyor. Filmin senarist ekibi ise Bob FisherSteve Faber, Sean Anders ve John Morris isimleriyle oldukça kalabalık.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top