Hesabım
    Hangover 3 : Felekten Bir Gece Filminden Yeni Röportaj Videosu!

    3 başrol oyuncusunun röportajı ilk kez ve sadece Beyazperde'de!

    Todd Phillips'in yönetmenliğindeki serinin üçüncü ve son filmi, ülkemizde vizyona girmek için geri sayımdayken, Hangover 3: Felekten Bir Gece'den taze bir söyleşi videosu daha yayınlandı. Başrollerdeki Bradley CooperEd Helms ve Zach Galifianakis üçlüsünün ortak bir röportajını izleyebileceğiniz videoda, üçlemeye dair merak edilen sorular cevaplanıyor.

    Ayrıca bu serinin üç oyuncunun hayatına etkisi, en komik ve en sevdikleri sahneler de söyleşinin detayları arasında. Özellike Ed Helms'in "Ben zaten 20 yıldır filmlerde oynayan bir oyuncuydum, insanların bana bir gecede şöhret olmak nasıl bir duygu diye sorması oldukça garipti" sözleriyle serzenişini dile getiriyor. Kurt sürüsünün bela adamı Alan'ı canlandıran7 Zach Galifianakis ise fazla ipucu vermeden, tüm üç film içerisinde en komik olan sahnenin bu son filmde yaşandığını ekliyor.

    Aşağıda izleyebileceğiniz röportaj videosu ilk kez ve sadece Beyazperde.com'da!

    Çok sevilen seriye noktayı koyan son filmde, bu sefer düğün ve bekarlığa veda olması bir yana, senaryo cenaze töreniyle açılmasına rağmen, işlerin yine nasıl çığırından çıkıp kahramanlarımızın tekrar Las Vegas'a sürüklendiğini izleyeceğiz. Bu sefer kafası daha az 'kıyak' ama kahkaha dozu yine yüksek bir Hangover 3: Felekten Bir Gece, 31 Mayıs cuma sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top