Hesabım
    Fox'un Korsan Korkusu

    De Niro'nun filmi saklanıyor<br /><br />

    20th Century Fox, 70 yıllık sinema tarihinde ilk defa bir ilke imza attı ve son filmi Hide and Seek'i köşe bucak saklamaya karar verdi. Robert De Niro ve Dakota Fanning'in başrollerini paylaştığı film Amerika'da 28 Ocak'ta vizyona girecek. Fox da, Amerika'yla aynı anda vizyona girecek ülkelere filmin tamamını göndermemeyi tercih etti.

    Sonu olmadan dünyaya dağıtılan filmin, çok çarpıcı olduğu iddia edilen son dakikaları, diğer ülkelere gerçekten son dakikada özel gücenlikle korunan kuryeler tarafından teslim edilecek. Bu önlemin sebeplerinden biri korsana karşı filmi korumak, diğeri ise filmin sonunun öğrenilmesini ve kulaktan kulağa yayılmasını engellemek.

    Fox şimdilik bu gizemde başarılı olmuş görünüyor ama biz firmanın anlatmaktan kaçınmadığı kadarıyla filmden biraz bahsadelim. De Niro ve Fanning ikilisine Elisabeth Shue ve Famke Janssen'in eşlik ettiği Hide and Seek'in senaryosunu Ari Schlossberg yazmış, yönetmenliğini ise John Polson yapmış. Dul bir babayla hayali bir yaratık arkadaşı olan dokuz yaşındaki kızının hikayesinde gerilimin dozunun hayli, yüksek olduğu söyleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top