Hesabım
    Hızlı ve Öfkeli 6 Şampiyonluğu Bırakmıyor

    Haftanın yeni gişe rakamlarına göre, Hızlı ve Öfkeli 6 üçüncü haftasında da zirvede ve ilk onda sadece bir yerli yapım bulunuyor.

    Yılın 23. haftasına ait gişe rakamları açıklandı. Geçen haftanın ilk iki filmi yerlerini korudu. Bu hafta da listede ilk sırada Hızlı ve Öfkeli 6, ikinci sırada Hangover 3: Felekten Bir Gece yer aldı. Üçüncü film bu hafta vizyonda ilk haftasında olan Bilinmeze Doğru Star Trek (Star Trek Into Darkness) oldu. Başarılı animasyon, Doğal Kahramanlar ise bu hafta dördüncü sıraya geriledi.

    Listenin beşinci sırasında, aynı zamanda ilk onun tek yerli yapımı olan Arkadaşım Max bulunuyor. Geçen haftanın yenilerinden olan Sihirbazlar Çetesi altıncı, son dönemin en popüler yapımlarından olan ve haftalarca ilk sırada yer alan Iron Man 3 yedinci oldu. Sekinci sırada ise bu yıl Cannes Film Fesitvali'nin açılışını yapan ve müzikleri ile dikkat çeken Muhteşem Gatsby (The Great Gatsby) yer aldı. İlk on, iki gerilim filmi olan Karanlıktan Gelen (Dark Skies) ve Son Ayin Bölüm 2 (The Last Exorcism: Part II) son buldu.

    Veriler boxofficeturkiye.com'dan alınmıştır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top