Hesabım
    Unutulmaz Koruma Dönüyor

    Costner bu sefer kimin peşinde?<br /><br />

    Kevin Costner ve Whitney Houston'ın başrollerini paylaştığı Mick Jackson filmi The Bodyguard, üzerinden on yıldan fazla bir zaman geçmesine rağmen devam filmiyle gündemde.

    Moviehole'ün bildirdiğine göre, Costner ve Warner Bros., The Bodyguard 2'yi yapmak için çalışmalara başlamışlar ve seyircinin tepkisini ölçmek için ilginç bir yöntem geliştirmişler. 1992 yapımı filmin birkaç hafta içinde Amerika'da, perde arkası görüntüleri de içeren yeni bir DVD'si piyasaya çıkarılacak. Eğer DVD beklenen ilgiyi görür ve satışlar yüksek olursa ikinci film için hemen hazırlıklara başlanacak.

    Aslında Kevin Costner bu filmin devamı için çok daha önce de çalışmalar yapmış ve Prenses Diana'yla başrol oynayabilmek için çok uğraşmış. Christine Roum'un yazdığı senaryoyu Lady Di'ye okutturabilen ama onu ikna edemeyen ünlü oyuncu biraz hayal kırıklığı yaşayıp filmi ertelemiş. Costner'ın bu sefer kiminle başrol oynamak istediği ise henüz bilinmiyor. Ancak yazılmış olan yeni senaryo eskisinden biraz farklı. Costner yine romantizmin doruklarında bir koruma görevi üstlenecek ama bu sefer Hong Kong'da. Yakışıklı aktörün yeni görevi, siyasi suçluların serbest bırakılması için çalışan Julia isimli güzel bir Amerikalıyı korumak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top