Hesabım
    Asım Can Gündüz ''Mc Dandik'' İle Geliyor

    Ünlü müzisyen filmde 30 yıldır ormanda yaşayan bir adamı canlandıracak.

    Ünlü Türk Gitar virtüözü Asım Can Gündüz ''Mc Dandik'' adlı sinema filmi ile seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gündüz'ün Ragga Oktay ile birlikte dört yıldır üzerinde çalıştığı projenin çekimlerine başlandı. Türkiye’de az örneği yapılmış ''romantik müzikal komedi'' türünde olacak film için, yüzlerce oyuncu ve dansçı uzun bir hazırlık süreci geçirdi.

    Asım Can Gündüz filmde 30 yıldır ormanda yaşayan, delilik ve dervişlik arasında kalan bir karakteri canlandıracak. Gündüz filmle ilgili olarak ''Filmde müziğe küsmüş ve 30 yıldır ormanda yaşayan “MC Sallama” karakterini oynuyorum. Çok ortak noktamız var, bende kendimi biraz çektim ve 12 yıldır Marmaris’de sakin bir hayat yaşıyorum. Çok eğlenceli bir film ve çok eğlenceli bir karakteri canlandırıyorum bu yüzden çok mutluyum. Oktay, bu film için uzun zamandır çalışıyordu şimdi emeklerinin meyvesini alma zamanı geldi. Oktay için, bu film için İstanbul’dayım'' dedi.

    İstanbul ve İzmit’te kurulacak özel bir plato da 4 hafta da çekilecek filmde ayrıca Zerrin Arıkan,Lemi Filozof, Sümer Tilmaç, Özay FechtGülüm Baltacıgil, Muhammed Solihu ve Emmanuel Mele Jason rol alacak. Mc Dandik'in Kasım ayında vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top