Hesabım
    Jim Carrey'den Kick-Ass 2 Filmine Şiddet Eleştirisi

    Oyuncu, rol aldığı filmin şiddet oranından rahatsızlık duyduğunu söyledi.

    16 Ağustos'ta vizyona girecek Göster Gününü 2 (Kick-Ass 2) filminde rol alan deneyimli oyuncu Jim Carrey filmle ilgili yaptığı yorum ile şaşkınlık yarattı. Carrey, pazar günü Twitter hesabından filmin şiddet oranından rahatsız olduğunu belirten bir tweet paylaştı. Oyuncu ayrıca filmde yer alanlardan özür dileyerek, ''dahil olmaktan utanmıyorum fakat son dönemde yaşananlar kalbimde bir değişime neden oldu'' dedi.

    Carrey'nin yaptığı yorumla ilgili yaklaşan vizyon tarihi nedeniyle rahatsızlık duyan filmin yaratıcısı Mark Miller bir cevap yayınladı. Miller, oyuncunun yorumunun kendisini şaşırttığını ve Carrey'nin fikrine saygı duyguduğunu söyledi, açıklamanın devamında ise filmin ilk filmden farklı olmadığını belirtti. Kitaplarının sert olduğunu kabul eden Miller, bu tarzı sevenlerin hoşuna gideceğini belirtti. Jim'e katıldığını, gerçek hayatta şiddeti kendisinin de onaylamadığını belirten Miller, ayırca bunun bir belgesel olmadığını sözlerine ekledi. Oyuncuya kendisini sevdiğini ifade ederek, fikirlerini düşünmesini tavsiye etti. Son olarak, çok iyi bir iş çıkardıklarının ve tüm ekiple gurur duyduğunu da söyledi.

    Yönetmenliğini Jeff Wadlow'un yaptığı filmde Carrey'e Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz ve Christopher Mintz-Plasse eşlik ediyor. Film doğa üstü yetenekleri olmayan bir grup normal vatandaşın kendilerine süper kahtaman kostümleri edinerek bir ekip kurmalarını anlatıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top