Hesabım
    Denizli Belediyesi'nden Çevre Sağlığı İle İlgili Filme Destek

    Denizli Belediyesi, ''Annemin Ardından'' ismiyle çekilecek kısa filme destek verdi.

    'En Çevreci Belediye', 'En Sağlıklı Şehir' ve 'Türkiye’nin En Temiz Kenti' gibi ödüllere sahip Denizli Belediyesi, çevre sağlığı konusunda toplumsal duyarlılığı artırmak amacı ile çekilecek olan 'Annemin Ardından' isimli kısa filme destek verdi.

    Ulusal ve uluslararası kısa film festivallerine katılıp, aynı zamanda İngilizce versiyonu da hazırlanacak olan filmin yönetmen koltuğunda Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi ve Behzat Ç. gibi sevilen dizilerin ünlü yönetmeni Sadullah Şentürk yer alıyor. Senaryosu Esra Çengel tarafından kaleme alınan filmin başrolünde Mehmet Çepiç yer alıyor.

    Görüntü yönetmenliğini Ali Özel’in üstlendiği filmin diğer oyuncuları ise Betül Çongal, Nevbahar Hakverdi, Serdar Sevtekin, Zeynep Buse Kale. Küçük bir kızın evlere temizliğe giden annesinin yaşamını yitirmesi ile başlayan dramatik hikâyenin anlatıldığı ve ana temanın çevre sağlığı ve temizliği olarak belirlendiği kısa filmin çekimleri İncilipınar Parkı, Çamlık Parkı ve Gazi Bulvarı ile Denizli’nin farklı bölgelerinde gerçekleştirilecek. Denizli Belediyesi tarafından desteklenen filmin lansmanı İstanbul ve Denizli'de yapılacak.

    Kaynak: Cihan

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top