Hesabım
    Raimi 2'de, Shizimu 3'te

    Garez'in versiyonları bitmez<br /><br />

    Buffy'nin yıldızı Sarah Michelle Gellar'ın başrolü oynadığı Japon korku filmi Ju-On'un remake'i Garez'in, Amerika'da vizyona girdiği üçüncü gün 40 milyon dolar hasılata ulaşmasıyla beraber ikinci filmi garantilediğini daha önce duyurmuştuk. Filmin yapımcıları Sam Raimi ve Rob Tapert, Now Playing Magazine'e verdikleri röportajda Garez'i nelerin beklediğini anlattılar.

    ''Geçen bütün haftayı Takashi Shizimu ve ekiple beraber Columbia Pictures'ta bir odaya kapanarak geçirdik'' diyen Raimi, Garez 2'nin senaryo çalışmasının başladığını anlattı. ''Filmin devamının ilk senaryo taslağını tartıştık. Shizimu yine ilk filmdeki havayı korumak istiyor ama bu film diğer iki versiyondan bağımsız olacak''.

    Konuşmaya devam eden Tapert'te tüm bu çalışmanın ortasında olduğunu belirtti. ''Bir hafta boyunca sağda solda fikirlerin uçuştuğu bir odada kapalı kaldık ama iyi bir iş çıkacak. Yönetmen doğal olarak kendisini ve eski işlerini tekrarlamak istemiyor. Zaten bir tane remake yaptı. İkinci filme ilk filmden çok az şey geçecek. Yani birincideki anılar tekrarlanıp durmayacak''. Raimi ve Tapert, başrol oyuncusu Sarah Michelle 'in Garez 2'de olup olmayacağı sorusuna şimdilik net bir yanıt vermek istemiyorlar, sadece gülmekle ve belki cevabıyla geçiştiriyorlar.

    İlk film kalabalık bir Amerikalı oyuncu kadrosuyla çekilmiş bir Amerikan yapımıydı ama yönetmen ve ekip Japon'du, film de Japonya'da çekilmişti. Peki ikinciyi neler bekliyordu? Raimi filmin hem Amerika hem de Japonya'da çekilebileceğini söylüyor ama her şeyin belli olması için bir haftaya daha ihtiyaçları varmış. Çünkü ekip önümüzdeki hafta senaryoyu tamamlamayı planlıyor.

    Garez 2 ve Ghost House Pictures cephesindeki gelişmeler böyle. Ancak seriyle ilgili beklenmedik durum Shizimu'nun şimdiden üçüncü filmi planlamaya başlaması hem de tamamaen Japon işi olarak.

    Sanem Türk

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top