Hesabım
    ''Benim Çocuğum'' Diyarbakır Ve Batman'da Gösterilecek

    Çocukları lezbiyen, gey, biseksüel, trans bireyler olan bir grup anne babanın hikayelerini konu alan belgesel, Diyarbakır ve Batman'da izleyici ile buluşacak.

    İstanbul'da düzenlenen galayla ilk kez 19 Şubat Salı günü seyirci karşısına çıkan ve 7 Haziran'da İstanbul'da vizyona giren Benim Çocuğum isimli uzun metraj belgesel, 5 Temmuz Cuma günü Batman'da, 12 Temmuz Cuma günü de Diyarbakır da gösterime girecek.

    Çocukları lezbiyen, gey, biseksüel, trans bireyler olan bir grup anne babanın hikayelerini konu alan Benim Çocuğum'un, Batman'daki gösterimi Yılmaz Güney Sineması'nda yapılacak. Batman'daki gösterimler 11 Temmuz'a kadar devam edecek. Filmin Diyarbakır'daki gösterimi ise Avrupa Sanat Sineması’nda yapılacak. Gösterimler 18 Temmuz'a kadar sürecek.

    Yönetmenliğini Can Candan'ın üstlendiği belgesel, Diyarbakır'da düzenlenen 3. Filmamed Belgesel Film Festivali'nde Jüri Özel Ödülü almıştı. Film, Meclis Özel Gösterimi, Brüksel Avrupa Parlamentosu, Strasbourg Avrupa Konseyi, üniversite gösterimleri, ulusal ve uluslararası festivaller sayesinde ve dört haftalık vizyonla birlikte bugüne kadar 9 bini aşkın seyirciye ulaştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top