Hesabım
    Vizyonda Komedi Var!

    Temmuz ayının ikinci vizyon haftasında eğlenceli filmler sinemalarda! Ge(n)ç Çıraklar, Zor Kazanç, Vadimdeki Gözyaşları, Beyaz Saray Düştü, Bir Kadının Gözyaşı, Kahraman Uzaylılar ve Tatlı Cadı Lili: Mandolan'a Yolculuk bu haftanın yenileri!

    Başrollerini Vince Vaughn ve Owen Wilson'ın paylaştığı Google komedisi Ge(n)ç Çıraklar ve Michael Bay'in yönetmenliğini üstlendiği, gerçek bir hikayeden uyarlanan Zor Kazanç (Pain & Gain) bu haftanın komedi ağırlıklı yapımları olarak vizyona giriyor. Haftanın öne çıkan bir diğer filmi ise Beyaz Saray' yapılan bir suikast girişimini konu alan bol aksiyonlu Beyaz Saray Düştü (White House Down). Haftanın festival filmleri ise Kanada yapımı ve Filistinli mülteciliği konu alan Vadimdeki Gözyaşları (The Valley Of Tears) ve başrolde Audrey Tautou'nun oynadığı Bir Kadının Gözyaşı (Thérèse Desqueyroux) dram türünü seven seyirciler için alternatfiler.

    3D animasyon Kahraman Uzaylılar (Escape from Planet Earth) ve Alman yapımı Tatlı Cadı Lili'nin devam filmi olan Tatlı Cadı Lili: Mandolan'a Yolculuk (Hexe Lilli - Die Reise nach Mandolan) tatilde olan çocuk seyircilere hitaben vizyona giren yapımlar.

    Haftanın filmlerine dair detaylı yorum, fragman ve eleştiriler vizyon dosyamızda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top