Hesabım
    jOBS (JOBS) Filminin Oyuncuları Yapım Sürecini Anlatıyor

    16 Ağustos'ta vizyona girecek filmin oyuncuları Ashton Kutcher ve Josh Gad'ın röportaj videosu yayınlandı.

    Uzun zamandır merakla beklenen film jOBS (Jobs)'un vizyon tarihi yaklaşıyor. Dünyaca ünlü CEO Steve Jobs'un biyografisi olan film 16 Ağustos'ta seyirci ile buluşacak. Filmde Jobs'u canlandıran Ashton Kutcher ve başrol oyuncularından Josh Gad filmin yapım sürecini anlattılar.

    Filmde Apple'ın kurucularından Steve Wozniak'ı canlandıran Josh Gad, Steve Jobs ile ilgili olarak "Dünyayı değiştirmek isteyen biri" ifadesini kullanıyor. Filmle ilgili düşündelerini ise "Bizi bilgiçağının başladığı döneme götüren inanılmaz bir hikaye. Bir mucit vesanatçının bilmediğimiz geçmişine tanık oluyoruz." sözleriyle özetliyor.

    Kutcher ise Jobs'la ilgili olarak "Jobs olması gerektiğinde ve olmak istediğinde çok tatlıolabilen biri ama fazlaca acımasız. Kendi istediği konularda oldukçaısrarlı. Onun, insanların seveceği ve takdir edeceği şeyleri yaratma tutkusuvar." diyor.

    İlk kez 2013 Sundance Film Festivali'nde gösterilen film sinemaseverler kadar teknoloji tutkunlarını da heyecanlandırıyor. 1971 yılından 2000 yılında kadar geçen süreçte Apple şirketinin hikayesinin de perdeye taşıyacak film proje aşamasından itibaren büyük yankı uyandırdı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top