Hesabım
    Vampir Akademisi'nin Türkçe Posteri İlk Kez Beyazperde.com'da!

    Merakla beklenen filmin hareketli posterinden sonra, Türkçe teaser afişi de belli oldu! Ayrıca Türkçe altyazılı fragmanı da yayınlandı!

    Geçtiğimiz hafta içerisinde ilk tam fragmanı hayranlarıyla paylaşılan roman uyarlaması Vampir Akademisi (Vampire Academy)'nin Türkçe Teaser afişi de yayınlandı. Haberin devamında tam halini ilk kez Beyazpede.com'da göreceğiniz bu teaser afiş, filmin resmi Türkçe Facebook adresinde yapılan "motto yarışması" sonrası son halini aldı!

    Türkiye’deki hayranlarının merakla beklediği ve 2 hafta süren yarışmada, filmin ilk teaser afişinde yer alacak mottoyu hayranlar belirledi. Filmin resmi Facebook sayfasında başlatılan yarışma ile Türkiye afişinde yer alacak cümle hayranlara soruldu. 100’e yakın aday arasından kazanan ise Esra Engin’in “Kan. Onur. Cesaret.” cümlesi oldu ve afişteki yerini aldı. Vampir Akademisi serisinin tüm görsel çalışmalarını ise sinema dünyasında afiş tasarımları ile ünlenen grafiker Koray Doyran hazırlayacak.

    Richelle Mead'in 35. ülkede çok satan roman serisinden Daniel Waters tarafından uyarlanan filmin yönetmenliğini Mark Waters üstleniyor. Merakla beklenen filmin başrölünde ise genç ve güzel yıldız Zoey Deutch'u izleyeceğiz. Kadrosunda Deutch'un yanı sıra Sarah Hyland, Lucy FryOlga Kurylenko, Danila Kozlovsky, ve Gabriel Byrne gibi isimleri barından fantastik film ABD'de 14 Şubat 2014'te vizyona girecek. Türkiye'de dağıtımcılığını Calinos Film'in üstlendiği yapımın Türkçe altyayzılı fragmanını ise aşağıda izleyebilirsiniz:

    Vampir Akademisi Türkçe Altyazılı Fragman

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top