Hesabım
    Yeni RoboCop’un İlk Fragmanı ve Yeni Görselleri Görücüye Çıktı

    Sinema dünyasının efsane film serilerinden Robocop'un yeniden çekim projesine dair ilk fragman ve yeni fotoğraflar paylaşıma sunuldu.

    80’li yıllara damgasını vuran ve Paul Verhoeven’ın mahareti ile çok ünlü bir seriye dönüşen RoboCop (Robocop), yeniden yorumlandı ve önümüzdeki sene vizyonda yer alacak. José Padilha tarafından yönetilen yapım orijinal serinin fanatikleri tarafından büyük tepki ile karşılanmış, sızan siyah RoboCop tasarımı öfkeyi iyice arttırmıştı. Bugün yayımlanan ilk fragman ise kafalarda yeni soru işaretleri oluşturdu. Duygular ve hissizlik temasının merkeze oturtulacağı görülen filmde polis memuru Murphy’nin ölüm sahnesinin de yeniden ele alındığı görülüyor.

    Robocop

    The Killing (US) dizisi ile ünlenen Joel Kinnaman’in hayat verdiği RoboCop karakteri orijinaline göre çok daha farklı bir portre çiziyor. Verhoeven’ın aksine kara mizaha pek başvurmadığı gözlenen yapımda aynı zamanda kötü adam olarak Michael Keaton’ı görüyoruz. Yeniden çekilen RoboCop’un gerçekte ne kadar başarılı olacağını ise 7 Şubat 2014 tarihinde öğrenebileceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top