Hesabım
    Justin Bieber, Batman VS Superman'de mi Oynayacak?

    Sevenleri olduğu kadar, nefret edeni de bol olan genç şarkıcı Justin Bieber, Batman VS. Superman filminde büyük bir rolü oynayabilir!

    Batman vs Superman’de karşımıza Batman olarak çıkacağını öğrendiğimiz Ben Affleck’e tepkiler büyürken, bu sefer de internette paylaşılan bir görsel şok etkisi yarattı. Christian Bale sonrasında iyi bir Batman olamayacağı düşünülen Ben Affleck’e karşı sanal alemde devam eden olumsuz eleştiri bombardımanına bu sefer de Justin Bieber konuk oldu. Genç kızların sevgilisi ve henüz 18 yaşındaki şarkıcı, sosyal medya hesabından Batman VS. Superman adlı film projesine ait senaryonun fotoğrafını paylaştı!

    Genç pop ikonunun paylaştığı senaryo görselinde ise dikkati çeken şey, senaryonun üzerinde “Bieber” damgasının yerleştirilmiş olmasıydı. Dedikodu kazanı kaynadı ve sanal alemde de oldukça çok düşmanı olan şarkıcının, filmde Batman’in sağ kolu Robin’i canlandıracağı konuşulmaya başlandı. Ortada resmi bir açıklama olmasa da, seveni olduğu kadar nefret edeni de bulunan Justin Bieber gibi bir ismin filmde yer alması, daha büyük bir şoka sebep olabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top