Hesabım
    Büyük Kumar Gişenin Zirvesinde!

    27 – 29 Eylül hafta sonunda vizyon gişe detayları açıklandı. İşte geçtiğimiz hafta sonunda vizyonda bulunan ve vizyona yeni giren filmler arasındaki rekabetin sonuçları...

    27-29 Eylül günleri arasında Türkiye genelinde gerçekleşen gösterimlerin verileri belli oldu. Buna göre, bu hafta vizyona giren ve başrolünde Ben Affleck’in rol aldığı Büyük Kumar (Runner Runner), 29 bin 844 seyirci ile ilk haftasonunda birinci olarak girdi. Uzun süre boyunca listenin tepesinde kalmayı başaran Disney’in animasyon filmi Turbo ise ikinciliğe geriledi.

    Üçüncü sırada Türk korku filmi Şeytan-ı Racim, dördüncü sırada komedi – dram türündeki Benimle Oynar mısın? ve beşinci sırada ise Luc Besson’un son filmi Malavita: Belalı Tanık (Malavita) bulunuyor.

    Gişe listesinin altıncısı sırasında komedi filmi Bu Nasıl Aile? (We're the Millers) bulunurken, yedinciliği ise 10 bin 427 seyirci ile Şirinler 2 (The Smurfs 2) adlı film almış. Sekizinci sırada 10 bin 11 seyirci sayısı ile ilk haftasındakiKatliam Gecesi (You're Next) adlı gerilim filmi bulunurken, dokuzunculuğu Woody Allen’ın son filmi Blue Jasmine elde etmiş. Listenin onuncu ve son sırasında ise listenin tepesinden uzun süre inmek bilmeyen bir başka animasyon Uçaklar 3D (Planes) bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top