Hesabım
    Yeni Nesil Godzilla için Yepyeni Görseller Ortaya Çıktı

    Onlarca yıla meydan okuyan bir marka olan Godzilla'nın yeni Hollywood yorumu, ikinci kez yaratığın görünümüne dair sızıntı yaşadı.

    50 yılı aşkın bir tarihi olan ve ilk olarak Japon Sineması ile hayatına başlayan Godzilla hikayesi, önümüzdeki sene 3D olarak devam edecek. Yaklaşık 15 yıl önce Hollywood tarafından tekrar yeniden çekimi yapılan Godzilla, seriye büyük bir hakaret olarak görülmüş, gelen tepkiler sonrasında yeni bir devam filmi çekilmemişti. Senaryo ekibinde Öldüren Sis (The Mist) ve The Walking Dead ile hatırlayabileceğimiz Frank Darabont gibi usta bir ismi de barındıran Godzilla 3D (Godzilla), ilk kez geçtiğimiz haftalarda yüzünü gösterdi.

    Japonların yeni Godzilla tasarımına veridiği tepkilerin ardından, bu sefer de Comic-Con’da yapılan mini gizli gösterimden gelen sızıntılar ortaya çıktı. Mini gösterimde yaratığı görme şansına erişenlerin çizdiği bu skeçler, Godzilla’nın nasıl olacağına dair yeni fikirler oluşturuyor. Godzilla 3D filmi 16 Mayıs 2014 tarihinde vizyona giriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top