Hesabım
    Vin Diesel Bu Cuma Riddick ile Sinemalarda! Altyazılı Özel Röportajları İzleyin!

    Deneyimli başrol oyuncusunun filmin çekim sürecini anlattığı çok özel söyleşi videoları ilk kez ve sadece Beyazperde'de!

    "Hollywood’ta ki ilk büyük filmim. Bu yüzden yeri bende ayrı" diyen aksiyon sinemasının başarılı aktörü Vin Diesel 4 Ekim'de serinin yeni filmi Riddick ile Türkiye'deki hayranlarının da karşısına çıkacak. Filmin başrolü olmasının yanı sıra ortak yapımcılar arasında da yer alan Diesel, yapımın çekim sürecine dair yaşanan önemli detayları ise verdiği özel röportajda anlatıyor! Kardeş sitemiz Allocine.fr'de yayınlanan bu röportajları Türkçe altyazılı olarak ilk kez ve sadece Beyazperde.com'da izleyebilirsiniz!

    İlk röportajda Vin Diesel, filmin hikayesi belirlendikten sonra yaşadıkları bütçe problemine değinirken, maddiyat sıkıntısını nasıl aştıklarına dair çok enteresan detayları paylaşıyor. Kamera arkası görüntülerle desteklenen ikinci söyleşide ise senaristliği de üstlenen yönetmen David Twohy ile yeni Riddick'i şekillendirme süreçlerini anlatıyor.

    Filmi hayranların taleplerine göre şekillendirdiklerini de her seferinde belirten ünlü aktör, 9 yıl aradan sonra gelen yeni Riddick için daha önce verdiği röportajda ise "Bu filmi yaptım çünkü hayranların sesi kulaklarımı tıkayamayacağım kadar çoktu." ifadesini kullanmıştı. Amerika'da Eylül ayı başında vizyona giren ve hem eleştirmenlerden olumlu not alan hem de yapımı merakla bekleyen hayranlarını memnun eden RiddickChantier Film'in dağıtımcılığında 4 Ekim'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top