Hesabım
    Angelina Jolie Uzun Bir Aradan Sonra Yeniden Sinema Dünyasına Geri Dönüyor

    Geçirdiği ağır rahatsızlığın ardından ikinci kez yönetmenlik koltuğuna oturan Angelina Jolie, Unbroken için çalışmalara başladı.

    Hollywood'un önde gelen aktrislerinden Angelina Jolie, geçirdiği ağır rahatsızlığın ardından sinema dünyasına geri dönüyor. Çifte mastektomi operasyonundan başarı ile çıkan sanatçı uzun süredir istirahate çekilmişti. Unbroken adlı film için hazırlıklara başlayan isim, yakın zamanda kameranın da ardına geçmiş olacak.

    Laura Hillenbrand'ın çok satan romanı “Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience, and Redemption"ın uyarlaması olacak film kısaca Unbroken adını taşıyacak. 1943 senesinde geçirdiği uçak kazasının ardından 47 gün boyunca aç ve susuz hayatta kalmayı başaran ve 1936 Berlin Olimpiyatları katılımcısı Lou Zemperi'ninin hikayesini anlatan filmde, karaktere Jack O'Connell hayat verecek.

    Angelina Jolie'nin yönetmenliğini yapacağı Unbroken filminin senaryosuna ise Cohen kardeşler imza atıyor. Filmin zor durumdaki Amerikan ekonomisine ise milyonlarca dolar katkı sağlaması bekleniyor. Unbroken, 25 Aralık 2015 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top