Hesabım
    Senaryo Atölyesi Başlıyor!

    İstanbul Film Akademi’sinde senaryo dersleri bu ay başlıyor!

    Daha önce oyunculuk atölyesine haberlerimiz arasında yer verdiğimiz İstanbul Film Akademi’sinde önümüzdeki dönem senaryo yazım atölyesi de başlıyor. Uygulamalı Senaryo Atölyesi'nde dersleri Senaryo Doktoru ve Senaryo Kitabı’nın yazarı Öktem Başol verecek. Paris I-Sorbonne Doktora mezunu olan Başol, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’da da sektörün en deneyimli danışman ve eğitmenlerinden biri olarak tanınıyor. Öktem Başol halen Bilgi Üniversitesi Sinema – TV bölüm başkanlığı görevini yürütmenin yanında, senaryo üzerine doktora ve yüksek lisans dersleri de veriyor.

    Atölyede 3 ay boyunca haftada 2 gün ders yapılacak. Senaryo yazımı, dramatik anlatım, naratif yapı, senaryo kurgusu ve diyaloğun kuralları verilecek dersler arasında yer alıyor. Ayrıca her konudan sonra 40 dakika süren uygulamalı pratikler de dersler kapsamında yer alıyor. Katılımcılar İstanbul Film Akademi’nin iki binin üzerinde filmin yer aldığı arşivinden yararlanabilecek.

    Son olarak atölye bitiminde projelerini sunan katılımcılar, düzenli buluşmalara katılarak projesini Öktem Başol‘un danışmanlığında devam ettirebiliyor.

    Atölye başlangıç tarihi : 21 Ekim 2013 Pazartesi

    Ders günleri : Pazartesi – Çarşamba 19:00 – 22:00

    Kayıt ve detaylı bilgi için : 0530 252 95 75 / 0212 224 37 62 – bilgi@istanbulfilmakademi.com www.istanbulfilmakademi.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top