Hesabım
    Cehenneme İkinci Ziyaret

    Constantine, 12'den vurdu

    DC Comics'in beyazperdeye uyarlanan son çizgi karakteri Constantine, Amerika'daki President's Day tatilinden de faydalanarak geçtiğimiz haftasonu vizyona girdi. Dört günlük tatil boyunca 34.6 milyon dolar kazanan Francis Lawrence filmi, Warner Bros.'un son gururu olmakla kalmadı devam filmi iznini de kopardı. Los Angeleslı özel dedektifimiz John Constantine'in sıra dışı maceraları ikinci kez huzurlarınızda olmaya şimdiden hazır.

    Keanu Reeves ve Rachel Weisz'ın başrollerini paylaştığı cehennem kaçağı film, Avrupa'nın pek çok ülkesinde de Amerika ile aynı anda vizyona girdi ve oldukça yüksek gişe geliri elde etti. Warner'sa tek hayal kırıklığını Asya'da yaşadı. Almanya'da 3.8, Fransa'da 3.6, İspanya'da 2.7 milyon dolar hasılat elde eden Constantine, Kore,Hong Kong ve Tayvan başta olmak üzere vizyona girdiği on Asya ülkesinde de toplam 15.5 milyon dolar kazandı.

    Daha ilk haftasonunda nerdeyse tüm bütçesini kurtarmayı başarmış olduğu için de Constantine 2 için çalışmalar başladı bile. John Constantine'in başına yeniden neler geleceğini bizim kadar merak ediyorsanız Beyazperde.com'u tıklamaya devam edin, tüm gelişmelerden haberiniz olsun.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top