Hesabım
    Yeni Christian Grey, Jamie Dornan Oldu!

    Hafta başından beri gündemi en çok meşgul eden kadro değişikliğinde final isim belli oldu! Grinin 50 Tonu filminin erkek başrolü Jamie Dornan olarak açıklandı!

    Dün alternatif isimlere yer verdiğimiz Grinin 50 Tonu Filminde "Christian Grey" Kim Olsun? dosyamızın ardından bu sabah saatlerinde tartışmalı rolü oynayacak isim netlik kazandı. Charlie Hunnam'ın projeden ayrılmasından sonra aralarında Alexander Skarsgård, Robert Pattinson gibi isimlerin olduğu dedikodu listeleri kulislerde dolaşırken rolün yeni sahibinin Jamie Dornan olduğu bilgisi internete düştü.

    Variety’nin “özel haber” başlığı ile aktardığı bilgilere göre Jamie Dornan ve Billy Magnussen geçtiğimiz cuma bir deneme çekiminden geçmiş, stüdyo bu hafta içerisinde başka adaylarla da benzer bir süreç izlemeyi planlarken, herhangi bir deneme çekimi gerçekleştirilmemiş. Universal ve Focus Features stüdyoları konuyla ilgili yorum yapmaktan kaçındığı da belirtiliyor.

    Dornan ABC kanalının ekranlara getirdiği Once Upon A Time dizisinde Şerif Graham Humbert, BBC yapımı The Fall’da seri bir katil olarak karşımıza çıkarken 2005'te Sofia Coppola’nın Marie-Antoinette filminde de rol almıştı. 31 yaşındaki kuzey İrlandalı aktör aynı zamanda Calvin Klein, Christian Dior ve Armani gibi markalar için modellik de yapmıştı.

    Yönetmenliğini Sam Taylor-Johnson’ın üstleneceği Fifty Shades of Grey’in çekimlerine ne zaman başlanacağı ise henüz netlik kazanmadı. Fakat Dornan ile kesin anlaşma sağlanırsa sarkan çekim takvimini yapım firmasının daha da uzatmayacağı aşikar.

    Siz ne düşünüyorsunuz? Jamie Dornan, Christian Grey rolü için doğru isim mi? Fikilerinizi bizimle paylaşın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top