Hesabım
    Malatya'da Kemal Sunal Rüzgarı Esecek

    Türk Sineması'nın usta oyuncusu Kemal Sunal, dördüncüsü düzenlenecek olan Malatya Film Festivali'nde özel etkinlikler ile anılacak.

    Bu yıl 15 – 21 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Malatya Uluslararası Film Festivali'nin dördüncüsü usta komedi oyuncusu Kemal Sunal için özel anma etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Geçtiğimiz sene 38 yılın ardından Malatya Uluslararası Film Festivali'nde bir araya gelmiş olan Hababam Sınıfı Öğrencileri, bu sefer İnek Şabanı anlatmak için birleşecekler.

    Kemal Sunal teması çerçevesinde Tosun Paşa ve Propaganda filmlerinin de gösterileceği festivalde, yarışmacı olarak katılan filmler halk tarafından oylanacak ve kazanan film Kemal Sunal Halk Ödülü'nü alacak.

    Etkinlik kapsamında, Gül Sunal'ın hazırladığı ve Kemal Sunal'ın filmlerinde giyip, kullanmış olduğu kostüm ve aksesuarlar festival haftası boyunca Malatya Park AVM'de sergilecek. Sinema yazarı ve araştırmacısı Ali Can Sekmeç'in Kemal Sunal'ın röportajlarından derlediği KahKaha Kralı adlı kitabı sinemaseverlere hediye edilecek, Sekmeç'in özel arşivinden derlenen Kemal Sunal Sergisi de festival bünyesinde ziyaret edilebilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top