Hesabım
    Claudia Cardinale İkinci Kez Bir Türk Filminde Rol Alacak

    Tunus doğumlu İtalyan aktris Calaudia Cardinale bir kez daha Türk yönetmen Ali İlhan ile bir başka Türk filmi için çalışacak.

    Ülkemizde 2011 yılında vizyona giren ve büyük beğeni toplayan Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak filmi geçtiğimiz akşan İtalya'nın başkenti Roma'da gerçekleşen özel bir ilk gösterim ile seyircilerle buluştu. Ünlü aktris Claudia Cardinale'nin yanısıra Lavinia Longhi'nin de katıldığı gecede, efsanevi aktris oldukça önemli bir açıklamada bulundu.

    Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak filminde yönetmen Ali İlhan ile çalışan Cardinale, yönetmenin bir sonraki filminde de rol alacağını duyurdu. Böylece ünlü aktris ikinci kez bir Türk filminde oynamış olacak.

    Calaudia Cardinale yaptığı açıklamada, Ali İlhan'ın kült yönetmen Federico Fellini'ninin üslubuna yakın bir çalışma yürüttüğünü ve bu düsturun kendisini çektiğini söyledi. Romantik Komedi türündeki Bana Tekrar Moon River'ı Çal isimli yeni film için oynatılmak istenen bir başka oyuncu ise Kevin Kline!

    Oyuncudan onay beklediklerini söyleyen Ali İlhan, filmin muhtemelen Paris ya da New York'ta geçeceğini, Kline'dan onay alınırsa filmin İngilizce çekilmesinin olası olduğunu söyledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top