Hesabım
    Online Film İzleme Keyfi Beyazperde.com'da!

    Sitemizden zaman zaman yasal, ücretsiz, uzun metraj bir filmin tamamını seyretmek mümkün olacak! Takipçilerimiz ile buluşacak ilk film ise gerilim türündeki farklı bir yapım olan Ölümün Alfabesi!

    Türkiye'nin en kaliteli web sinema içeriğini sunma hedefindeki Beyazperde.com, bu haftadan itibaren hizmetleri arasına bir yenisini daha ekliyor ve yasal, online film seyretme ayrıcalığını sayfalarına taşıyor! Üstelik tamamen ücretsiz!

    Mor Film ve Beyazperde.com işbirliği ile gerçekleştirilen "Salonsuz" projesi kapsamında bu Cuma'dan itibaren 3 hafta boyunca Türkiye'de henüz gösterime girmemiş yepyeni filmler, sitemizden, yüksek kalitede izlenebilecek. 1 Kasım Cuma günü 15 farklı ülkeden, 26 farklı yönetmeni bir araya getiren Ölümün Alfabesi (The ABCs of Death), Beyazperde.com takipçileriyle buluşan ilk film olacak. İlerleyen haftalarda Gizli Kimya (Upstream Color)8 Kasım'da ve Güney Kore yapımı Yük (Weight) filmiyse 15 Kasım'da sitemizde yayında olacak! Tüm filmlerin yayınları Türkçe altyazılı olarak gerçekleştirilecek.

    Projemizin ilk filmi Ölümün Alfabesi, bu Cuma'dan itibaren bir hafta boyunca beyazperde.com takipçileri ile buluşacak. Ücretsiz, yasal ve online film izleme keyfi artık Beyazperde.com’da! Detaylı bilgi vermeye devam edeceğiz, takipte kalın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top