Hesabım
    Addams Ailesi Geri Dönüyor!

    90'lı yılların en meşhur sinema film serilerinden biri olan Addams Ailesi bu sefer bir animasyon filmi olarak yeniden çekiliyor.

    İlk olarak bundan yaklaşık 60 yıl önce siyah beyaz bir TV dizisi olarak hayatına başlayan, çizgi film uyarlaması ve neticesinde de 1991 senesinde uzun metrajlı bir film olarak karşımıza çıkan ünlü Addams Ailesi (The Addams Family) filmi geri dönüyor. Anjelica Huston, Raul Julia ve Christopher Lloyd gibi ünlü Hollywood oyuncularını barındıran isim Fantastik Komedi türündeydi.

    Olabildiğine garip ve ürkütücü bir ailenin hikayesini anlatan gotik soslu yapım devam filmlerinden de sonra bu sefer yeni bir animasyon filmi olarak geri dönüyor. MGM'in çatısı altında daha önce Ölü Gelin (Corpse Bride) ve Canavar Ev (Monster House) adlı animasyonlarında senaryosunu yazan Pamela Pettler'ın senaryosu ile ilgilendiği çalışmanın vizyon tarihi ise şimdilik belirsiz.

    Addams Ailesi birkaç yıl önce yönetmen Tim Burton tarafından stop-motion yöntemi ile hayata döndürülmek istenmiş ancak proje bir türlü işler hale gelmemişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top