Hesabım
    İşte buna İnanılır!

    İnanılmaz Aile 2 geliyor

    İnanılmaz Aile'sinin hayranlarındansanız yaşadınız, zira süper kahraman aile ikiliyor! Filmin yazarı ve yönetmeni Brad Bird, kendisiyle yeni çıkacak olan DVD hakkında konuşan Comingsoon editörlerine bombayı patlatmış: kendini tekrar etmeyecek bir Incredibles için kollar sıvanmış durumda:

    "Eğer Oyuncak Hikayesi 2 gibi manalı bir devam filmi yapacaksam o dünyaya dönmeyi çok isterim." diyen yetenekli animasyoncu "Filmi gerçek yapan aynı ekibi toplamak da en az orijinal bir hikaye kadar önemli" diyor.

    Daha önce yazdığı Simpsons bölümlerinin başarısıyla adından söz ettirmiş olan Bird'e Pixar'ın bir gün 3D yerine elle çizilmiş animasyonlar yapıp yapmayacağı sorulduğunda ise yanıtı, önemli olanın teknolojiyi perdeye taşımak değil, esaslı karakterlerle esaslı bir hikaye anlatmak olduğunu hatırlatıyor.

    DVD'ye gelince. İnanılmaz Ailenin esrarlı güçlere sahip bebek üyesi Jack-Jack'in gövde gösterdiği sahneler filmin finalinden çıkarıldığından beri hayranlar nefeslerini tutmuş Mart'ta çıkacak DVD'yi bekliyorlar. Jack-Jack'in bebek bakıcısıyla başbaşa kaldığında yaşananların anlatıldığı Jack-Jack Attack için binlerce ev sineması meraklısının bu diski satın alacağını tahmin etmek güç değil.

    Brad Bird, Simpsons, İnanılmaz Aile, Pixar... Bunların hepsi kulağa çok hoş gelen başarılı isimler değil mi?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top