Hesabım
    Vampir Akademisi'nin Türkçe Fragmanı İlk Kez Beyazperde.com'da!

    VAMPİR AKADEMİSİ’nin hayranlarının heyecanla beklediği gün geldi! Merakla beklenen filmin sinema fragmanı yayınlandı. Bu fragmanın Türkçe versiyonu her yerden önce sadece Beyazperde.com'da!

    Açlık Oyunları (The Hunger Games) ve Alacakaranlık (Twilight) serilerinden sonra Hollywood'u yepyeni bir serinin ateşi saracak. Önümüzdeki yıllara damga vurması beklenen Vampir Akademisi (Vampire Academy) serisinin merakla beklenen ilk filminin yeni fragmanı yayınlandı. Dünya çapındaki hayranları tarafından oldukça beğenilen fragman sıradışı ve çarpıcı olarak yorumlandı.

    Yönetmen koltuğunda en başarılı gençlik komedi filmlerinden biri olan "Mean Girls / Kötü Kızlar"dan tanıdığımız Mark Waters’un oturduğu filmin başrolünde ise genç ve güzel yıldız Zoey Deutch yer alıyor. Zoey’e başrollerde genç kızların gözdesi haline gelecek Danila Kozlovsky ve Dominic Sherwood ile güzel ve duru görüntüsüyle izleyiciyi büyüleyecek olan Lucy Fry yer alıyor. Ana karakterlerin yanı sıra filmde Sarah Hyland, Cameron Monaghan, Olga Kurylenko, Gabriel Byrne ve Joely Richardson gibi tanınmış ve deneyimli yüzler de bir araya geliyor.

    Vampir Akademisi’nin ilk filmi gelecek sene tüm dünyayla aynı anda Türkiye’de de 14 Şubat Sevgililer Günü’nde gösterime girecek. Serinin devam filmlerinin de her sene yine Sevgililer Günü’nde vizyona girmesi planlanıyor. Daha fazlasını merak ediyorsanız aşağıdaki linkten Vampir Akademisi'nin resmi sosyal medya hesaplarını mutlaka takip edin!

    vampirakademisi.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top