Hesabım
    American Hustle Filmindeki Amy Adams'ın Seksi Kostümleri Birer Şaheser

    Çok yakında vizyona girecek olan American Hustle filminin kostüm tasarımcısı, aktris Amy Adams'ın film için kullandığı seksi kıyafetler hakkında konuştu.

    David O. Russell tarafından yönetilen ve  başrollerinde Jennifer Lawrence, Christian Bale, Bradley Cooper ve Amy AdamsAdams'ın bulunduğu Gerilim ve Dram türündeki film American Hustle'ın gösterim tarihi hızla yaklaşıyor. American Hustle filminin önemli karakterlerinden birine can veren Amy Adams'ın hikaye boyunca kullandığı farklı ve seksi kostümler hakkında konuşan kostüm tasarımcısı Michael Wilkinson ise karakterin hikayesine de değiniyor.

    Geniş bir döneme yayılan filmde Adams işbirlikçi bir dolandırıcı olan Sydney Prosser karakterini canlandırıyor. Wilkinson bu enteresan karakter için ”O küçük bir kasabada büyümüş ama kendini tekrardan yaratmak için New York’a taşınmış ve filmin sonuna doğru Manhattan’da sofistike,  kendine güvenli kadına dönüşen birini canlandırıyor. Değişim sürecinde 50’ye yakın tarz değiştiriyor.” diyor.

    Tutucu bir topluluk ile sosyete arasında gezinen karakterin değişimini bir bukalemuna benzeten Wilkinson, istediği yere girmek için farklı kıyafetler ve kostümler kullanan bir kadından bahsediyor. 50'ye yakın tarz değiştirdiğini de söylediği Adams'ın karakteri için bir de ilginç mayo tecrübesi yaşanmış.

    Kostüm tasarımcısı olayı şöyle anlatıyor: “Giysi kiralayan bir mağazada bulduğumuz makromeden dönem mayosu harikaydı fakat rengi solmuştu ve ipleri atmıştı. Pes etmeyip Avusturalyalı bir imalatçının bu tarz mayolar ürettiğini öğrendik. Bir tanesi bu mayoyla neredeyse aynıydı ve hemen aldık. Amy mayoyu giydiğinde doğru seçim olduğunu biliyorduk.”

    American Hustle filmi 17 Ocak tarihinde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top