Hesabım
    Felekten Bir Gece (Hangover) Serisinin Ünlü Oyuncusu Zach Galifianakis Farklı Türde Bir Filme Yöneldi

    Hangover üçlemesinin en dikkat çeken oyuncusu Zach Galifianakis, farklı tatlar taşıyacak bir komedi filmi için görüşmelere devam ediyor.

    Felekten Bir Gece (The Hangover) filmlerinin öne çıkan oyuncusu Zach Galifianakis, şimdiye kadar rol aldığı birbirine yakın tarzdaki komedi filmlerinin ardından bu sefer farklı sularda yüzmek niyetinde. Farklı türde bir komedi filminde rol alması muhtemel olan oyuncu, şimdilik Loomis Fargo adıyla anılan proje için Owen Wilson ile görüşüyor. İkili en son bağımsız komedi filmi You Are Here'de birlikte rol almıştı. Napoleon Dynamite adlı aykırı kara komedi filmiyle ünlenen Jared Hess'in yöneteceği film için bir dönem adı geçenler arasında Jim Carrey'de bulunuyordu.

    Gerçek olaylardan esinlenen proje, bir zırhlı araç şöförü olan kahramanımız ve onun güzel yardımcısı ile şimdiye dek pek tecrübesi olmamış birkaç soyguncunun şaşırtan serüvenini anlatıyor. Soygun sonrası filmin kahramanı arkada bırakılırken, diğer soyguncular çaldıkları paralar ile inanılması zor lüks bir hayata başlıyor. Zach Galifianakis'ın canlandırması muhtemel şoför ise intikam planları için kollarını sıvıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top