Hesabım
    Peri Masalı Filminin Kitabı Yakında Raflarda Olacak

    İki hafta sonra vizyona girecek olan duygusal romantik komedi filmi Peri Masalı, çok özel bir hikayeye sahip kitabıyla da raflara uğrayacak.

    Yönetmenliğini Araf, Cennet ve Bana Bir Soygun Yaz filmleri ile tanıdığımız Biray Dalkıran'ın yaptığı Peri Masalı filmi aynı zamanda özel kitabı ile karşımıza çıkacak. Yönetmen Biray Dalkıran ve Tolga Aydoğan'ın birlikte kaleme aldıkları Peri Masalı kitabı, filmi ile oldukça yakın, bir o kadar da farklı bir tada sahip olacak. Dalkıran kitabından bahsederken, kitap karakterlerini yaratırken filminkilerden farklı bir yol izlediğini söylüyor.

    Önümüzdeki hafta raflarda hazır olacak olan Peri Masalı kitabı Minval Yayınları tarafından yayımlanıyor. 20 Aralık tarihinde vizyona girecek olan film ise romantik komedi türünde olacak. Hikaye filmin kahramanının sevdiği kadından evlilik teklifine evet alabilmek için kendi babası ile olan ilişkisini düzeltme çabasını anlatıyor. Bir yandan da çiftin özel aşkına tanıklık etmemizi sağlıyor. Peri Masalı duygusal yoğunluğuyla da öne çıkan bir film olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top