Hesabım
    Karlar Ülkesi Filmi, Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak Filmini Tahtından İndirdi

    Disney tarihinin en başarılı animasyon filmlerinden biri haline gelen Karlar Ülkesi, gişenin liderini alaşağı etmeyi başardı.

    Haftalardır hem Amerika Birleşik Devletleri'nde hem de ülkemizde en çok izlenen filmler listesinin başında yer alan Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak (The Hunger Games - Catching Fire) filmi beklenmedik bir isim tarafından tahtından indirildi. Disney'in şimdiye kadar en iyi açılışlarından birini yapan animasyon filmi Karlar Ülkesi (Frozen) kazandığı başarıyla birlikte Açlık Oyunları'nı ikinci sıraya geriletti. Karlar Ülkesi geçtiğimiz hafta sonunda 31.6 milyon dolar gişe geliri elde ederken, Ateşi Yakalamak filmi üç günde 27 milyon dolar kazandı.

    Listenin başına geçen Karlar Ülkesi'nin dünya çapındaki toplam geliri ise 190.2 milyon dolar ve Amerika gişesi de 134.3 milyon dolar olarak duyuruldu. Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak filmi dünya çapında 675 milyon, Amerika Birleşik Devletleri'nde ise 336.7 milyon dolar gişe geliri elde etti. Karlar Ülkesi adlı başarılı Disney animasyonu 17 Ocak 2014 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top