Hesabım
    21 Gram Filminin Yönetmeni Inarritu, Jungle Book'u Yönetebilir

    Son 10 yıllık süreçte birbirinden başarılı ve ses getiren filmler ile karşımıza gelen yönetmen Alejandro Gonzalez Inarritu'nun adı klasik bir romanın uyarlaması için geçiyor.

    21 Gram (21 Grams) ve Babil (Babel) gibi başarılı filmlerin yönetmeni Alejandro González Iñárritu yeni nesil Jungle Book filmi için Warner Bros. Ile görülmelere başladı. Rudyard Kipling'in meşhur klasiğinden uyarlanacak film daha önce pek çok kez beyazperdeye konuk olmuştu. Gerçek oyuncuların yer alacağı yapımda orman hayvanları tarafından yetiştirilen ve Shere-Khan adlı kötücül kaplandan korunan Mowgli adlı yetim oğlanın hikayesine tanık olacağız.

    Kısa bir süre önce Jon Favreau'nun yöneteceği bir Jungle Book filminin sözü geçerken, Inarritu'nun adının ortaya atılması akıllara iki farklı formattaki projenin geliştirilme aşamasına gelmiş olabileceği ihtimalini getirdi. Benzeri bir çalışma Pamuk Prenses ve Avcı (Snow White and the Huntsman) ile Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana (Mirror Mirror) filmlerinde söz konusu olmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top