Hesabım
    Vendetta'dan Online Basın Toplantısı

    Wachowski'lersiz son dakika

    Wachowski Biraderlerin, Alan Moore'un 80'lere damgasını vuran çizgi romanı V For Vendetta'yı beyazperdeye uyarlayacağını duyurduğumuz günden beri filmle ilgili tüm

    Beyazperde.com'da satır satır aktardığımız tüm gelişmeleri doğrulayan Vendetta'nın yapımcısı Joel Silver'a ilk olarak, Wachowskilerin bu senaryoyu kendileri için mi yoksa özellikle bir başka yönetmen için mi yazdıkları soruldu. Silver'a göre iki olasılık da mümkün çünkü biraderler bu uyarlamayı

    Filmin başrollerini paylaşan Natalie Portman ve James Purefoy ikilisi hakkında en çok merak edilense, karakterlere hangi gözle baktıkları oldu. Özellikle Portman'ın canlandıracağı Evey bir terörist miydi? Güzel oyuncu soruyu açık bir cevapla yanıtladı. Ona göre, filmin de aradığı cevap bu, yani Evey bir özgürlük savaşçısı mı yoksa bir terörist mi?

    Basın toplantısında kendisine en çok soru yöneltilen isim kuşkusuz yapımcıların süper starı Joel Silver oldu çünkü en merak edilen konulardan biri, bol özel efekt gerektiren Vendetta'nın bütçesi. Ancak Silver özellikle bu konuda net bir yanıt vermedi ama gerçekten çok fazla efekt kullanılacağını ve Vendetta'nın düşük bütçeli bir film olmadığının da basit bir gerçek olduğunu söyledi.

    Warner Bros. ve Babelsberg Stüdyoları işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan filmin çekimleri Doğu Almanya'da yapılacak. Hikayenin orijinalinde İngiltere'de yaşanan olayların Almanya'ya taşınmış olmasının nedeni ise, tarihi dokunun daha uygun bulunması. Son olarak herkese gerçek bir müjde veren McTeigue, ilk yönetmenlik denemesi olacak V For Vendetta'da, çizgi serinin orijinal hikayesine, kendisini zaman zaman zorlayacak olsa da , bağlı kalacağını müjdeledi. V cephesindeki tüm gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Gözünüz Beyazperde.com'da olsun.

    Sanem Türk

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top