Hesabım
    Pompeii Filminin Türkçe Altyazılı Fragmanı Çıktı!

    Pompeii felaketini aksiyon ve tarihi buluşturarak anlatan Pompeii filmi çok yakında vizyona giriyor.

    Ölümcül Deney (Resident Evil) serisiyle sektördeki adını iyice bilinir hale getiren Paul W.S. Anderson'ın yeni filmi Pompeii kısa bir süre sonra vizyona giriyor. Gerçekten yaşanmış bir felaketi farklı bir hikaye ile beyazperdeye taşıyan film başrolünde Game of Thrones TV serisinden tanıdığımız Kit Harington'ı konuk ediyor. Aktörün yanında rol alan isimler arasında Kiefer Sutherland, Carrie-Anne Moss ve Emily Browning bulunuyor.

    Milattan önce 79 yılında, Vesuvius volkanı tarafından mahfolan Pompeii kentinde geçen film, köle Milo'nun tek bildiği dünyanın ateş ve küller tarafından elinden alındığını görür. Aşık olduğu Flavia ise harabeye dönen bir zamanların görkemli şehrinden çıkarak sığınacak bir yer aramaktadır. Bir Roma komutanıyla evlendirilmek istenen Flavia'yı kurtarmak da Milo'ya düşer. Milo hem sevdiği genç kızı hem de en yakın dostunu felaketin göbeğinden çıkartmalıdır.

    21 Şubat tarihinde dünya ile aynı anda 3D seçeneği ile vizyona girecek olan Pompeii filminin Türkçe altyazılı fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top