Hesabım
    James McAvoy, X-Men: Apocalypse Filminde Oynuyor mu?

    X-Men: Birinci Sınıf filminde X-Men'in lideri ve akıl hocası Charles Xaiver'ı oynayan McAvoy serinin epik zirvesinde de rol alacağını açıkladı!

    Geçtiğimiz hafta varlığı orijinal X-Men serisini de yöneten Bryan Singer'ın paylaştığı Tweet ile onaylanan X-Men: Apocalypse filmi için detaylar belli olmaya başladı. X-Men: Birinci Sınıf (X-Men: First Class) ile hikayenin en başına bizleri götüren yönetmen, diğer karakterlerde olduğu gibi Profesör Charles Xavier'ın da gençliğine tanıklık etmemizi sağlamıştı.

    Yeni film X-Men: Geçmiş Günler Gelecek (X-Men: Days of Future Past) hakkında bir ropörtaj veren ve ikinci kez Xavier olarak izleyeceğimiz James McAvoy hiç beklenmedik bir detayı ortaya çıkardı. Aktör her şeyin büyük bir kaosa sürükleneceği X-Men: Apocalypse filminde de rol alacakmış! Anlaşmayı çoktan imzaladığını söyleyen isim First Class filmindeki karakteri ile X-Men: Geçmiş Günler Gelecek filmindeki Xavier'in de çok farklı olduğunu, Apocalypse'te ise karakterin bambaşka yönlerini göreceğimizi müjdeledi.

    X-Men: Apocalypse 27 Mayıs 2016 tarihinde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top