Hesabım
    Arkadaşlar Arasında Filmine Sıla'dan Müzik Dopingi

    Bir süre boyunca isimsiz kalan Arkadaşlar Arasında filmine şarkıcı Sıla'dan çok özel bir şarkı desteği geldi.

    Yönetmenliğini Kavak Yelleri ve Güneşi Beklerken dizilerinin senaristi Gökhan Horzum'un yaptığı Arkadaşlar Arasında filmi 20 Aralık Cuma günü vizyona giriyor. İçki yönetmeliği sebebiyle adını değiştirmek zorunda kalan filmin vizyon adını sosyal medya üzerinden seyirciler belirlemişti. Filmin başrollerinde ise İbrahim Kendirci, Salih Bademci, Fırat Albayram ve Sertan Erkaçan bulunuyor. İlk olarak Ekim ayında "Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde" seyirci ile buluşan yapım seyircilerden bolca alkış almıştı.

    Dört farklı hayat hikayesi ve dört farklı arkadaşı Ayvalık'ta bir gece rakı masasında yakaladığımız Arkadaşlar Arasında filmi, seyirciyi bu sıcak sohbetin tam ortasına davet ediyor. Denizin ortasında aile, aşk, ayrılık ve kutlama dair hayata dair nice şey rakı eşliğinde 30'lu yaşlardaki dört erkeğin sohbetine konu oluyor. Filmin Altın Portakal Film Festivali'nde "Halkın Altın Portakalı"nı aldığını da not düşelim.

    Filmin özel sürprizlerinden biri ise şarkıcı Sıla'nın sohbet dolu gecede muhabbete sesi ile eşlik edecek olması. Sıla'nın sohbetin doruk noktasında seslendirdiği Vur Kadehi Ustam parçasını film klibi eşliğinde aşağıdan izleyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top