Hesabım
    Insidious Filmleri, TV Dizisi Olarak Devam Edebilir

    James Wan'ın yönettiği ve korku türüne veda ediyorum dediği Insidious filmleri hikayesini kaldığı yerden televizyonlarda devam ettirebilir.

    James Wan'ın yönettiği ve son dönemdeki en başarılı korku filmleri arasına giren Ruhlar Bölgesi (Insidious) ve Ruhlar Bölgesi Bölüm 2 (Insidious Chapter 2) filmleri farklı hikayeler eşliğinde özel bir TV serisi olarak geri dönebilir. Bu ve benzeri düşük bütçeli ancak başarılı korku projeleri ile öne çıkan yapımcı Jason Blum'un verdiği bilgilere göre, Arınma Gecesi (The Purge)'un öncesini anlatacak olan farklı bir prequel (ön hikaye filmi) ve Insidious filmlerinden sonra olanları anlatan bir TV dizisi yolda bile!

    Geçtiğimiz dönemlerde bir mini seri olarak izlediğimiz ancak ikinci sezona geçme şansı bulamayan The River ile tanıdığımız Blum aynı zamanda yine bir sinema serisi olan Amityville Horror, The (The Amityville Horror) filmlerinin televizyonlara uğrayacağını da onayladı. Daha önce dedikodu olarak dolaşan bilgiler yapımcı tarafından kesinleştirildi. Bu yapımın adı ise kısaca Amityville Horror: The Lost Tapes adını alacak ve hikayenin kökeninde neler olduğunu "buluntu video kasetler" yöntemiyle aktaracak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top