Hesabım
    Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı'na Tanık Olun!

    Amerikan popüler kültürünün en önemli ikonlarından olan Walter Mitty'nin şaşkınlık veren hikayesi özel bir uyarlama ile çok yakında sinema salonlarında olacak.

    James Thurner'in tarihteki en ilham verici hikayelerinden biri sayesinde beyazperdede izleyeceğimiz Walter Mitty’nin Gizli Yaşamı (The Secret Life of Walter Mitty) filmi vizyona girmek üzere. Yönetmenliğini komedi filmlerinin olmazsa olmazı Ben Stiller'ın yaptığı film, LIFE Dergisi'nde "Film Negatifleri Amiri" olarak çalışan  Walter Mitty hayallerin dışına taşan hikayesini anlatıyor.

    Yönetmenlik koltuğuna oturan Stiller aynı zamanda filmin başrolünde de yer alıyor. Bu ünlü komedi oyuncusuna eşlik edenler arasında ise Sean Penn, Kristen Wiig ve Shirley MacLaine gibi isimler de mevcut. Sıkıcı ve fazlasıyla gerçek olan yaşantısından kaçmak için farklı bir hayal dünyasına gidip, gerçeklik arasında yolculuk yapan Walter Mitty, bizlerle sadece bir komedi hikayesi değil, aynı zamanda hüzünlü bir serüveni de paylaşıyor. Hatta film ekibinin genel kanısı, filmin nerede ise hiç bir türe tam olarak uymadığı şeklinde.

    Walter Mitty'nin Gizemli Yaşamı filmi 3 Ocak tarihinde Türkiye'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top